Ja zrobiłem 0,5g azotanu 2 g tiosiarczanu bo akurat posiadam na 1,5 litra wody destylowanej zapodałem 5 oprysków co 3 dni i cały krzak zawalony jajcami od góry do dołu, czekam teraz na płodny pyłek tylko, bo STS zadziałał bardzo agresywnie, w sumie to pewnie jeden lub dwa opryski by wystarczyły .
Człowiek jest dziwny. Chce czegoś, waha się, a później żałuje... czyli morał tego taki że gówno i tak cię zawsze wyścignie ...
ale jesli zaczynam z feminizowanym nasionem to czy trzeba przleaczac na te 12/12 zeby krzak pokazal jajca po opryysku ? na outdoor meskie pokazuja jajca nawet w czerwcu wiec jak to jest z ta iloscia swiatla ? mozna caly czas na 18/6 ?
Jak masz NIE AF to zapodaj oprysk tydzień przed nawet 2 razy w ciągu tygodnia (LAMPA/BOX), po tygodniu przełącz na 12/12 żeby si się nakrapiane zgrały z laseczkami do pylenia.
Ogólnie 2 opryski tydzień przed, (czyli poniedziałek-czwartek) i jeden tydzień po przestawieniu na 12/12 (poniedziałek)... [Co za dużo to i świni nie zdrowo pamiętaj bo możesz miec pyłek a lipa bedzie - nie płodny]
(((d-_-b))) www.di.fm (((d-_-b)))
Ziom zależy co robisz, ciężko to wtł... sativa ma inny czas i indica, sativa 2 week przed przestawieniem na 12/12 sam dojdziesz do tego.. Z SUB'em zagadaj jak jest....
(((d-_-b))) www.di.fm (((d-_-b)))
Z jakim wyprzedzeniem pryskać AF sts em ?, czy w ogóle pryskać wcześniej, na sezonach pryskałem jak wyszły włochy bez wyprzedzenia .
Topek goni Topka.. I Zamotka!