witammam pytanie o nasionka, poniewaz nikt znajomy nie ma, a mam niski budżet i chciałbym sie zapytać czy byłby ktos tak miły i mogłby wysłać kilka nasionek. bardzo o to prosze
witammam pytanie o nasionka, poniewaz nikt znajomy nie ma, a mam niski budżet i chciałbym sie zapytać czy byłby ktos tak miły i mogłby wysłać kilka nasionek. bardzo o to prosze
idz do zoologicznego albo sie wkradnij do chaty i wybierz z klatki troche.
Kolejny post muszę zacząć od przekleństwa ;/. Chyb Cię po*ebało. Jeżlei masz ponadt 3 meichy konto to zapraszam na open seedy na forum, ew. otwarta pestka pl lub quakemind pojedyncza f2
temat kosz + warn ?
pozdro
Jestes za mało na forum i po pierwsze nie piszemy o pestki w postach tylko na pw poniewaz w regulaminie pisze ze jest zakaz sprzedawania czego kolwiek. nikt ci pestek nie wysle za duze ryzyko!!! a co jesli ty jestes Psem albo cichym donosicielem. oczywiscie ja ci tego nie zarzucam tylko mowie ze ludzie róznie moga pomyslec o tobie wiesz OCB????. nie masz zadnej fotorelki wiec nie jestes tez wiarygodny. a pamietaj ze ONI ( czyt - Psy,Kapusie itp) sa wsród nas i czekaja az sie ktos potknie zeby go zgarnac!!!!!!KONIEC TEMATU!!!!
Czy ktoś wierzy, że Kwaśniewski nie jarał nigdy trawy??
Tak kupił stare baby, co zapomniały całkiem
Że w młodości łykały legalną fete z aptek
Czyli jak ktoś jest na forum długo to mu nasiona będziecie wysyłać, to ja po proszę![]()
Bo trzeba zebrać 1 000 osób i podnieść zielony woreczek do góry!
Nie chopdzilo mi o to tylko tobie juz ktos moze zaufac jak chcesz pestki kupic bo jestes bardziej wiarygodny niz autor tematu!!! TYLE!!
Czy ktoś wierzy, że Kwaśniewski nie jarał nigdy trawy??
Tak kupił stare baby, co zapomniały całkiem
Że w młodości łykały legalną fete z aptek
No dobra dobra zapal bucha i się uspokój.![]()
Bo trzeba zebrać 1 000 osób i podnieść zielony woreczek do góry!