Ja kiedyś starą ładowarkę do telefonu przerabiałem na zasilacz do wentylatorka, chwila roboty... możliwości jest mnóstwo, wystarczy pogłówkować![]()
I machnąłem się w boxie mam 80mm x80mm i jest gitara
Ja kiedyś starą ładowarkę do telefonu przerabiałem na zasilacz do wentylatorka, chwila roboty... możliwości jest mnóstwo, wystarczy pogłówkować![]()
I machnąłem się w boxie mam 80mm x80mm i jest gitara
LukexOG (14-01-2021)
Ja lecę 3 albo 4 grow na podobnych tyle że mniej łopatek. Działają dalej mimo to że je zraszam razem z krzakami wodą i nawozami :-p
Są odczuwalnie głośniejsze już po pierwszej uprawie ale jakby nie patrzeć działają. Nie chciałbym z tym spać w jednym pokoju... jednak tragedii nie ma.
Regulujesz napięcie a prąd jaki cały czas trzymasz? Teoretycznie więcej V = więcej obrotów, możesz mieć ewentualnie za mały prąd, w co wątpię. Może też być wentylator z jakimś sterownikiem czy coś bądź przystosowany do innego najęcie w ci też wątpię. Hmmm dałeś mi do myślenia, skonsultuję to ze znajomym i dam znać.
A na pewno masz dobre kable podłączone? Czerwony i czarny w went?
Moja aktualna FR: https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?148723-OS-PanPestka-pl-0-4m2-HPS-250W-6x9W-LED-8-ro%C5%9Blin-fotoperiod