Nie zgodzę się z tobą że mutacja to nie modyfikacja, bo to jest to samo. Zmutowany/zmodyfikowany gen ma po prostu zmienioną strukturę w kodzie, a to jak będzie wyglądać (i jakie cechy nabierze) po "metamorfozie" zależy od czynnika...
Nie zgodzę się z tobą że mutacja to nie modyfikacja, bo to jest to samo. Zmutowany/zmodyfikowany gen ma po prostu zmienioną strukturę w kodzie, a to jak będzie wyglądać (i jakie cechy nabierze) po "metamorfozie" zależy od czynnika...
IN PROGRESS: [LED][120W][0,36m2][OS] XD.PNG
Widzę że rozmowa dalsza niema chyba sensu, to co ty i Death napisaliście niema żadnego uzasadnienia.
Bez urazy kolego ale brakuje ci chyba wiedzy w tej materii.
Kolego... brakuje Ci też chyba samokrytyki bo wiedzy na pewno. Już dałeś popis swoich teorii np w tym wątku:
https://www.forum.haszysz.com/showth...60#post1729760
Gość pyta o hps a Ty pierdolisz o wzroście kosztów za energię elektryczną... Do boxa 1m2 polecasz jakieś łazienkowe gówno 100m3 i nie dociera do Ciebie choćby taki argument, że trzeba jeszcze podpiąć do tego filtr. Po co ma się ktoś wypowiadać skoro wiesz lepiej?
Ostrzegam Cię grzecznie bo teoretycy pierdolący bez pokrycia nie będą mieli tu łatwo... a już na pewno Ci którzy zarzucają brak wiedzy zdecydowanie bardziej doświadczonym użytkownikom
deez nuts (28-09-2018),OdcieńZieleni (28-09-2018)
Nie stosujesz się do punktu 9 regulaminu forum, zbyt wulgarnie sie odnosisz.
Obrażasz mnie pisząc że moja teoria to "pierdolenie bez pokrycia". Ja rozwinąłem i uzasadniłem swój własny pogląd w tej kwestii, możesz nie zgodzić się z moim przekonaniem, DLATEGO zapraszam do wspólnej konwersacji.
Być może twoja wiedza i doświadczenie wykracza poza ramy tego forum, DLATEGO dziel się nią z innymi.
Niczego na to forum nie wniosłeś jeszcze DLATEGO nie będziesz mnie ani nikogo innego rozliczać ze stosowania się do regulaminu.
Nikogo nie obchodzą Twoje wyssane z palca teorie DLATEGO prawdopodobnie konwersacja z Tobą nie będzie kontynuowana.