Wyprzedaż -30%
Dla użytkowników forum mamy kod rabatowy który obniży cenę twojego zamówienia aż o 30%. Wystarczy że podczas składania zamówienia w koszyku podasz kod rabatowy #-30%. Promocja obejmuje każde zamówienie niezależnie od jego wielkości. Do każdego zamówienia dodajemy gratisowe nasiona i gadżety producentów.
Akcja trwa do 31.07.2018 i nie łączy się z innymi kodami rabatowymi i promocjami.
Pechy.pl Nasiona Konopi
Bicouz (11-07-2018),Doctor Susz (11-07-2018)
Szczerze polecam wszystkim. Łatwy kontakt, expresowa realizacja zamówienia i bardzo dużo gratisów. Na pewno do was wrócę. Pozdrawiam
Żyję jak żyję, krzywdy nikomu nie robię..
tylko suabo się przypominają że istnieja
Pesteczki kupuje na:
www.panpestka.pl
bo sa zajebiaszcze @
Ja też ich polecić mogę 2 uprawa z nasionami od nich i wszystko jest spoko
Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją pałę na przód nieść
Siemanko, zostałem wylosowany z pośród wszystkich głosujących w Miss # - edycja Jesień 2018 gdzie wygrałem bon na 100 PLN do sklepu pechy.pl. Kontakt zajebisty, wszystko sprawnie poszło i wybrałem sobie tylko paczkę 3 nasion dinamed cbd za wartość tych stu złotych, a ku mojemu zdziwieniu (oczywiście pozytywnego) paczka przy odbiorze już ważyła swoje, a przy otwarciu była wypełniona po brzegi. Dziękuje bardzo @Pechy.pl za taką przesyłkę! Looknijcie sobie co w niej było
![]()
Zakończone:
https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?134967-ORGANICZNA-UPRAWA-GIRL-SCOUT-COOKIES-X-G13-AUTOFLO-BY-GGS-0-09m2
Mój cream Caramel jest z tego sklepu polecam pechy.pl w 100% zawsze tona gratisów a pestki zawsze mi kiełkowały
Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją pałę na przód nieść