Akurat ja miałem okazje próbować kilkukrotnie.. Mój dobry koleżka prosił mnie o radę więc poleciłem mu poszukać dobrego sklepu polecanego na tym forum. Przeczesał cały internet i znalazł ich też na allegro bo chyba tam nawet taniej mają podobno. Kupił ten X-Max Starry 3.0 i się mocno rozczarował. Brak jakiejkolwiek pary i zero upalenia. Razem szukaliśmy powodu ale bez skutecznie. Napisaliśmy do sklepu vapuj.pl i opisaliśmy problem. Czyli brak pary i przypalanie zioła już przy 210*c. Odpisali w skrócie:
"Jeżeli waporyzator podgrzewa to według mnie wszystko tam działa dobrze bo innej usterki raczej nie może być, która wpływała by na ilość pary." Pisali też że wszystko jest zależne od ilości trichomów, temperatury i rodzaju vapka. Na nic się zdały tłumaczenia że vapek nie puszcza pary. Kolega za moją namową oddał go do sklepu na gwarancje. Kilka telefonów ze sklepu i "dziwnego tłumaczenia" że problemu nie ma. Nie dostaliśmy prawdziwej odpowiedzi dlaczego nie ma pary. Było też tłumaczenie że zioła nie pali się mokrego itp..Próby tłumaczenia im że zioło było suche i sprawdzane na tym samym modelu u kolezanki nic nie przyniosły. Na koniec sklep postanowił że wymieni środek zostawiając ustnik i baterie. Przyszedł.. nie działa dalej.. Moim skromnym zdaniem oraz paru innych osób nie wymienili nic
Zupełne zero pary i brak upalenia jak na początku. Zrzucanie też na vapka że kupił z niższej półki i szukamy cudów. Jeśli ktoś kupił dobrego vapka w sklepie to może będzie zadowolony, ale jak trafisz na wadliwy to może być już problem.