|
Podoba ci się któryś dział/tekst na naszym Forum konopnym?? za linkuj do niego ze swojego bloga lub powiadom znajomych. Umieść link do forum.haszysz w podpisie na innych forach tym przyczyniasz się do uświadamiania ludzi jak dużo nas jest. |
|
|||||||
| Słowa kluczowe: dzieci, moje |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Początkujący
Postawił Buchów!: 0
Dostał:0 buchów za 0 wypowiedzi
|
mój pierwszy post
nie znalazłem nigdzie zadnego tematu typu "galeria", "nasze planty" czy coś takiego wiec dałem to tutaj to nie jest do końca outadoor - prędzej doniczkowy outadoor ale jak była malutka przez cały czas przebywała w domu to moja pierwsza hodowla mimo ze to było w tamtym roku daje to zeby nie było że wyproszonoy przez mojego kumpla na foum link do rejestrachji okazał sie niesłusznie trafić do mnie....(próbowałem sie rejestrowac sam ale bez skutku) oby dwie roślinki ( nie śmiać się z doniczek ) ja jestem tam aby widać było wielkość roślinki a nie mnie fotka z góry a tu już zdjecia w dniu rzniw po częściowym purringu top główny zbliżenie top główny zbliżenie 2 cała roślina niestety nie zdąrzyłem zrobić zdjęc całej ilości zbiorów |
|
|
|
| Dodaj do swoich ulubionych zakładek... |
Podobne wątki
|
||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
| dzieci i dorosli w boxie | 60 | Nie bić - Początkujący | 8 | 08-03-2008 10:45 |
| Christiane F - My, dzieci z dworca Zoo | kuik | Książki | 6 | 13-06-2007 20:53 |
| Moje dzieci marnieją =(( | y00gass | Choroby | 26 | 13-05-2007 14:15 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
|
PL by wilu
Najczesciej wyszukiwane frazy:
|
| amfetamina & amfetamina produkcja & amfetamine & amnesia haze & big bud & biohumus & bongo jak palić & crack do swat 4 & curring & destylator & dobry rap & easy sativa & forum hasz & forum marihuana & gdzie kupic marihuane & growbox & growbox budowa & grzybki halucynogenne & hasz forum & hodowla marihuany w domu & jak hodować marihuane w domu & jak uprawiac marihuane & jak wychodowac marihuane & jak wyhodować marihuane w domu & jak zrobić amfetamine & jaranie & kozinsky & lowryder & lst & makumba & marihuana forum & nasiona marihuany sklep & otwarta pestka & passion 1 & piosenki o marihuanie & power plant & precrushing & produkcja amfetaminy & przepis na bimber & ripen & ruderalis skunk & sadzenie marihuany & samosiejka & sztywny misza & tajfun dopalacze & uprawa marihuany & white russian & white russian automatic & white widow & white window & |