| Podoba ci się któryś dział/tekst na naszym Forum konopnym?? za linkuj do niego ze swojego bloga lub powiadom znajomych. |
|
|||||||
| Słowa kluczowe: big, bud |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Krótka piłka :
Czy BIG BUD daje rade na outdoorze ?? |
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Krótka piłka : raczej nie :tongue: bigbud
|
|
|
|
#3 |
|
Zaawansowany Grower :D
Postawił Buchów!: 0
Dostał:0 buchów za 0 wypowiedzi
|
marcin ty jestes kobieta ?? czy my o czym nie wiemy
big budzik chyba nie da rady na out nadaje sie bardziej na indor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Każdy z nas ma w sobie troche kobiety ...
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
zaznaczamy wszyscy na kobiete??
|
|
|
|
#6 | |
|
Początkujący
|
Cytat:
proszę o odpowiedzi z góry dziękuje pokój.
|
|
|
|
#7 |
|
Grow Master
Super Moderator
Postawił Buchów!: 1
Dostał:106 buchów za 56 wypowiedzi
|
kiedyś paliłem Big Buda wcale nie był zły :king: co prawda nie jest to WW ale mi wystarczył gdyż nie jaram co dziennie a raczej okazjonalnie wiec te 8-15% styknie
Obecnie teraz mam sionka Big Buda i sam coś powalcze Indor Ahha czy przy FLO musieliście podpierać lodygi coby się nie łamały pod ciężarem kwiatów ?
|
|
|
#8 |
|
Początkujący
|
NO właśnie ja mam zamiar zobaczyc co mi wyjdzie =] podobno nie wymaga za duzo od swojego wlascicela , ale gdyby których bardziej doswiadczony kolega by chcial zabłysnac jakas ciekawa rada to byl bym wdzieczny , a i czy moge uzyc halogenowki 500W ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Advanced Grower
Postawił Buchów!: 12
Dostał:22 buchów za 12 wypowiedzi
|
nozesz ale do dupy bedzie sprzedaj biGbuD halogen kup hps to wydatek który sie opłaca
|
|
|
#10 |
|
Początkujący
|
ale to pewnie droga inwestycja =P ile gdzies taka warta zachodu lampka kosztuje ??
|
|
|
|
|
PL by wilu
Najczesciej wyszukiwane frazy:
|
| amfetamina produkcja & amfetamine & amnesia haze & big bud & bimber przepisy & bongo jak palić & crack do swat 4 & curring & destylator & dobry keylogger & dobry rap & forum hasz & gdzie kupic marihuane & growbox & growbox budowa & grzybki halucynogenne & hasz forum & hodowla marihuany w domu & hollands hope & jak hodować marihuane w domu & jak uprawiac marihuane & jak wychodowac marihuane & jak wyhodować marihuane w domu & jak zrobić amfetamine & jaranie & low snow & lowryder & makumba & makumba przepis & marihuana forum & nasiona marihuany sklep & otwarta pestka & piosenki o marihuanie & power plant & precrushing & produkcja amfetaminy & przepis na bimber & ripen & rozrabianie spirytusu & rudealis skunk & ruderalis skunk & samosiejka & skręt & uprawa marihuany & uprawa marihuany w domu & white russian & white russian automatic & white widow & white window & ziarna marihuany & |