|
Podoba ci się któryś dział/tekst na naszym Forum konopnym?? za linkuj do niego ze swojego bloga lub powiadom znajomych. Umieść link do forum.haszysz w podpisie na innych forach tym przyczyniasz się do uświadamiania ludzi jak dużo nas jest. |
|
|||||||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Początkujący
Postawił Buchów!: 1
Dostał: 2 buchów za 1 wypowiedź
|
Lodówka BOX
wymiary oświetlenie 6X 20W (100W) Osram barwa ciepło biała barwa 827, 2700k wentylacja 3X 80mm komputerowe pracują na zasilaczu 6V bo gdyby pracowało na zasilaczu 12V było by za zimno jakieś 17 / 18 stopni temp. w boxie na stałym poziomie 23/25 stopnie 11 dzień podlałem pierwszy raz połową dawki biohomusa oświetlenie 24/24 Ile wyjdzie z tego samiczek nie wiem ale oby jak najwięcej czyli wszystkie ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaawansowany Grower :D
Postawił Buchów!: 122
Dostał:49 buchów za 30 wypowiedzi
|
wszystko idzie w dobrym kierunku trzymaj tak dalej a w przyszłości będą niezłe plony
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Advanced Grower
Postawił Buchów!: 28
Dostał:53 buchów za 17 wypowiedzi
|
Miałem to w tym roku na oucie i muszę powiedzieć ze bardzo mi podpasowala ta odmiana pod względem highu, nie za mocny, dużo śmiechu i dobre jak sie pali.. napisz skąd masz sionka, pzdr i powodzonka
|
|
|
#4 |
|
Grow Master
Super Moderator
Postawił Buchów!: 2
Dostał:117 buchów za 64 wypowiedzi
|
low snow nie za mocny??
nie pal tyle.. LOW SNOW należy do mocniejszych odmian , może za wcześnie ściąłeś? niby 60 dni ale i tak dobrze jest dać kilka dodatkowych. sam jestem ciekaw skąd masz siona
|
|
|
#5 | |
|
Advanced Grower
Postawił Buchów!: 28
Dostał:53 buchów za 17 wypowiedzi
|
Cytat:
tak średnio, bo wiadomo zdarzały się maratony. Dla mnie osobiście LS był słabszy od LR który był zebrany za wcześnie bo jakieś zwierze go wykopało.... a ścinałem jak było około 80% brązowych włosków. pzdr
|
|
|
|
#6 |
|
Początkujący
Postawił Buchów!: 0
Dostał:0 buchów za 0 wypowiedzi
|
Ładne pomidorki
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Początkujący
|
14 dzień
drugie zdjęcie to roślinka wzeszła dzien wcześniej od pozostałych 30 sierpnia pozostałe wzeszły 31 różnice widać jest wyższa o jakiś 1 cm. zacząłem lać Planton K na przemian z Biohumusem wymieszanym z Plantonem s Oświetlenie nadal trzymam 24/24, dwa razy dziennie spryskuje roślinkę dodatkowo Florowitem rozcieńczonym dwa razy mniejszą dawką niż na opakowaniu zalecana tworząc delikatną rosę. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Big Bang Attack!
Redaktor
Postawił Buchów!: 704
Dostał:142 buchów za 72 wypowiedzi
|
nie no narazie to zacnie wyglada roslinka w 100% ma tego czego potrzebuje
no nie trudno zauwazyc ze to 5roslinek tym bardziej ze na pierwszym zdjeciu jest dwie doniczki
Fuck Speed Smoke Weed Ostatnio edytowane przez Monster : 13-09-2008 - 15:05. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Psychopathic Lunatic
Postawił Buchów!: 110
Dostał:72 buchów za 52 wypowiedzi
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Początkujący
|
LS kupiłem w f2seeds
|
|
|
|
|
PL by wilu
Najczesciej wyszukiwane frazy:
|
| amfetamina & amfetamina produkcja & amfetamine & amnesia haze & big bud & bongo jak palić & crack do swat 4 & curring & destylator & dobry rap & easy sativa & forum hasz & forum marihuana & gdzie kupic marihuane & growbox & growbox budowa & grzybki halucynogenne & hasz forum & hodowla marihuany w domu & jak hodować marihuane w domu & jak uprawiac marihuane & jak wychodowac marihuane & jak wyhodować marihuane w domu & jak zrobić amfetamine & jaranie & kozinsky & lowryder & lst & makumba & marihuana forum & nasiona marihuany sklep & otwarta pestka & passion 1 & piosenki o marihuanie & power plant & precrushing & produkcja amfetaminy & przepis na bimber & ripen & rozrabianie spirytusu & ruderalis skunk & sadzenie marihuany & samosiejka & sztywny misza & tajfun dopalacze & uprawa marihuany & white russian & white russian automatic & white widow & white window & |